آموزش طرز تهیه کیک سیب (تارت سیب) با خامه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای لایه اول:
250 گرم آرد سردحدود 5 گرم بکینگ پودرنمک خیلی کم100 گرم شکر125 گرم کره، تکه تکه شده1 تخم مرغ
–
برای لایه دوم:
6 سیب بزرگ3 قاشق غذاخوری شکر3/4 لیوان آب سیب2 بسته پودینگ وانیلی که با شیر آماده کردین(مقدار شیر مورد نیاز روی بسته نوشته میشه ولی شما میتونین به دلخواه کم یا زیاد کنین)1 قاشق مرباخوری دارچین(به اختیار کم یا زیاد کنین)
–
برای لایه سوم:
2 بسته کرم شانتی(پودر خامه) یا خامه فرم گرفته2 عدد خامه صبحانهحدود 5 گرم وانیل شکری1 قاشق غذاخوری شکردارچین
طرز تهیه
آرد، بکینگ پودر، نمک و کره رو با دست یا مخلوط کن مخلوط کنین ولی نزارین کره آب شه،(عین تارت) بعد شکر و تخم مرغ هم اضافه کنین و کمی ورز بدین بعد اگه وقت داشتین،داخل سلفون بزارین و بزارین یخچال و مواد لایه دوم رو درست کنین بعد از یخچال دربیارین و به یک قالب کمر بازشو 28 سانتی متری بمالین.
برای لایه دوم، سیب هارو خرد کنین و آب سیب رو داخل قابلمه بریزین(کمی از آب سیب رو نگه دارین واسه پودینگ)، بعد سیب ها، دارچین و شکر رو اضافه کنین و بزارین بجوشه، با قاشق سیب هارو له نکنین.پودینگی که آماده کردین و ولرم شده(سرد) و آب سیبی که نگه داشتین رو مخلوط کنین و سپس از روی شعله، مخلوط سیبی که جوشیده رو بردارین و بریزین داخل پودینگ و تند تند هم بزنین.بعد که سرد شد(ولرم) روی خمیر تارت بریزین.40-45 دقیقه در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا تارت کمی سرخ شه.
برای خامه روی کیک(لایه سوم) ،پودر خامه رو با خامه های صبحانه خوب بزنین تا فرم بگیره، بعد وانیل،شکر و دارچین رو اضافه کنین و بزارین یخچال.
بعد ازینکه تارت سرد شد، روش خامه رو بدین و دارچین الک کنین و خواستین شکر قهوهای هم بریزین روش(یا شکر معمولی رو با دارچین مخلوط کنین و بریزین روش) و حداقل 4 ساعت بزارین یخچال
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه