آموزش طرز تهیه کیک ارده با سس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 تخم مرغ1 لیوان پر شکرحدود 1/2 پیمانه شیرحدود 1/2 پیمانه روغن مایعحدود 1/2 پیمانه ارده10 گرم بکینگ پودر2ونیم لیوان آرد
برای سس ارده:
حدود 1/2 پیمانه ارده2 قاشق غذاخوری شکر
طرز تهیه
شکر و تخم مرغ هارو خوب بزنین، روغن مایع، شیر و شیره ارده رو اضافه کنین و مخلوط کنین و در آخر آرد و بکینگ پودر رو که با هم الک کردین رو اضافه کنین.قالبتون رو روغن بمالین و آرد بپاشین، بعد کیک رو توش بریزین و سطحشو یکنواخت کنین.در فر گرم شده 170 درجه، 35-40 دقیقه بپزین.15 دقیقه اول اصلا در فر رو باز نکنین.
برای سسش، شیره ارده رو با شکر مخلوط کنین و وقتی کیک هنوز گرمه، روش بریزین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه