آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی لیمویی با مارمالاد زردآلو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی لیمویی با مارمالاد زردآلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

175 گرم کره
150 گرم پودر شکر
پوست 1 لیمو رنده شده
2 زرده تخم مرغ
50 گرم پودر بادام
225 گرم آرد

طرز تهیه

کره و پودر شکر رو خوب بزنین، زرده هارو اضافه کنین و بزنین، بقیه موادم اضافه کنین و ورز بدین(اگه خمیر اونقدر شل بود که دیدین نمیتونین شکل بدین، آردشو زیادتر کنین و برعکس اگه اونقدر سفت بود که وقتیکه شکل میدین ترک برداره، 1 زرده تخم مرغ دیگه اضافه کنین).
خمیر رو به توپهای به اندازه گردو تقسیم کنین و با انگشت کوچکتون بالاش فشار بدین تا گود شه. داخل گودی مارمالاد زردآلو بریزین و اطرافش فندق بزارین و در فر گرم شده 170 درجه حدود 12-15 دقیقه بپزین تا کمی رنگشون عوض شه
طرز تهیه شیرینی لیمویی با مارمالاد زردآلو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی