آموزش طرز تهیه کامل جوجه تندوری خوشمزه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مرغ یا جوجه تندوری :
زمان آماده سازی مواد اولیه : ۳۰ دقیقه – زمان پخت : ۱۵ دقیقه
هر وعده مرغ تندوری :۱۷۱ کیلو کالری، ۷ گرم چربی، ۴ گرم کربوهیدرات، ۲ گرم قند و ۲ گرم پروتئین دارد.
مواد اولیه لازم برای تهیه مرغ تندوری برای ۸ نفر :
آب دو عدد لیمو ترش
۴ قاشق غذاخوری پاپریکا
۲ عدد پیاز قرمز خرد شده
۱۶ تکه ران مرغ بدون پوست
مقدار خیلی کمی روغن گیاهی
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ :
۳۰۰ میلی لیتر ماست سون
یک تکه بزرگ زنجبیل که رنده کرده اید.
۴ حبه سیر له شده
۴/۳ قاشق غذا خوری ادویه گرم ماسالا
۴/۳ قاشق غذا خوری پودر زیره
۲/۱ قاشق غذا خوری پودر چیلی
۴/۱ قاشق غذاخوری زردچوبه
طرز تهیه مرغ تندوری :
ابتدا در یک ظرف بزرگ آب لیمو ترش را بریزید، سپس پاپریکا و پیازهای قرمز خرد شده را اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
روی هر تکه مرغ را با چاقو ۳ برش ایجاد کنید و سپس تکه های مرغ را به مخلوطی که درست کرده اید آغشته کنید و برای ۱۰ دقیقه به حال خودشان بگذارید.
سپس تمام مواد اولیه مربوط به مزه دار کردن مرغ را با هم مخلوط کنید. مرغ ها را داخل این مواد بخوابانید تا مزه دار شوند. همه چیز را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس درب ظرف را بگذارید و حداقل برای یک ساعت مرغ ها را داخل مواد نگه دارید تا مزه مواد و ادویه به خرد مرغ برود؛ بهتر است از یک روز قبل مرغ ها را مزه دار کنید.
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید، تکه های مرغ را یکی یکی به ظرف مناسب که از قبل با کمی روغن چرب کرده اید منتقل کنید. تقریبا هر طرف از تکه های مرغ ۸ دقیقه زمان لازم دارند تا بپزند. پس از این که مطمئن شدید مرغ ها پخته اند آنها را از فر خارج کنید. غذا آماده است می توانید آن را با سالاد میل کنید، نوش جان!
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه