آموزش طرز تهیه چیکن کوردون بلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
۴ عدد سینه مرغ
۲۵ عدد بیسکویت ترد
۴ تا ۵ عدد نان تست
۵ قاشق غذاخوری کره ذوب شده
۸ ورق ژامبون
۸ ورقه پنیر
۳ قاشق چای خوری سس خردل
۱ پیمانه آرد
۲ عدد تخم مرغ
نمک و فلفل به اندازه کافی
ابتدا آرد سوخاری را با بیسکویت های ترد، نان و کره درست کنید. همین حالا فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
نان و بیسکویت ها را داخل غذاساز آسیاب کنید و کره را در چند مرحله به آن اضافه کنید تا به شکل خرده های نان در بیاید.
نان و بیسکویت ها را داخل غذاساز آسیاب کنید و کره را در چند مرحله به آن اضافه کنید تا به شکل خرده های نان در بیاید.
آرد آماده شده را روی کاغذ روغنی روی سینی فر بریزید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. مدام آن را هم بزنید تا قهوه ای یا سوخته ای رنگ نشود.
سپس آن را داخل ظرف دیگری بریزید.
ورقه های پنیر را روی ژامبون ها بچینید سپس ژامبون ها را رول کنید. اگر اندازه ژامبون ها کوچک است ژامبون ها را دوتایی کنید.
با استفاده از یک چاقوی تیز از قسمت نازک سینه مرغ داخل آن یک شکاف ایجاد کنید. درست مثل تصویر زیر انجام دهید.
سپس داخل سینه ها را با رول ژامبون ها پر کنید.
روی سینه ها را سس خردل و مقداری نمک و فلفل بزنید.
تخم مرغ ها را هم بزنید. آرد و پودر سوخاری که از قبل درست کرده اید را آماده بگذارید. داخل آرد و تخم مرغ کمی نمک بزنید.
مرغ ها را ابتدا آردی کنید سپس تخم مرغی و در نهایت پودر سوخاری بمالید.
برای پختن، مرغ ها را روی کاغذ روغنی روی طبقه پایین فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه داخل فر روی ۴۵۰ درجه فارنهایت پخته شود. زیر مرغ ها قهوه ای رنگ می شود. سپس مرغ ها را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه روی طبقه میانی فر در قرار دهید و دمای فر را روی ۴۰۰ درجه کم تر کنید.
قبل از سرو کردن مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید سپس همراه با سبزیجات مثل مارچوبه و بروکلی میل کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه