آموزش طرز تهیه روش چای هندی ماسالا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
چای ماسالا نوعی چای تند شیری است که با چای سیاه درست می شود و امروزه شهرت و محبوبیت زیادی پیدا کرده است. این چای اصالتا هندی است اما در بسیاری از نقاط دنیا استفاده می شود.
چای ماسالا با ترکیبی از ادویه جات درست می شود که در چای دم می شوند و به آن شیر داغ اضافه می شود. درست است که این چای امروزه به منوی اکثر کافه ها اضافه شده اما خیلی ها ترجیح می دهند این نوشیدنی را خودشان در خانه تهیه کنند زیرا ممکن است این نوشیدنی های آماده کیفیت چندانی نداشته باشند و از طرفی می توانید مواد آن را به دلخواه کم یا زیاد کنید. مثلا اگر دارچین دوست داشته باشید می توانید مقدار دارچین بیشتری اضافه کنید. یا اگر زنجبیل دوست ندارید آن را از مواد حذف کنید.
برای درست کردن چای ماسالا به هاون یا دستگاه آسیاب قهوه نیاز دارید تا ادویه جات را با آن آسیاب کرده و به چای اضافه کنید.
مواد مورد نیاز برای ۴ نفر
۱ عدد چوب دارچین
۴ عدد دانه فلفل ترجیحا فلفل سفید
¼ قاشق چای خوری دانه رازیانه
۲ پیمانه شیر کامل
۳ و ½ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
½ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
۲ پیمانه آب
۵ قاشق چای خوری چای سیاه
چوب دارچین، فلفل و رازیانه را در هاون یا دستگاه آسیاب قهوه آسیاب کنید.
شیر را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوشیدن شعله را کم کنید و شکر قهوه ای، ادویه های آسیاب شده و زنجبیل را اضافه کنید.
آب را داخل قوری یا کتری بجوشانید و چای را اضافه کنید بعد از یک دقیقه شعله را خاموش کنید. سپس چای را از صافی رد کرده و داخل شیر بریزید.
مواد را روی شعله به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. سپس شعله را خاموش کرده و چای را میل کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه