آموزش طرز تهیه کیک کدوی شکلاتی یک دسر پاییزی خوشمزه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
این کیک خوشمزه خیلی ساده و سریع درست میشه و اگه می خواید طعمش رو هیچوقت فراموش نکنید اونو همراه با بستنی وانیلی یا کاراملی سرو کنید.
مواد مورد نیاز:
۲ پیمانه آرد
½ قاشق چای خوری جوش شیرین
۱ قاشق چای خوری پودر دارچین
½ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
½ قاشق چای خوری پودر جوز هندی
¼ قاشق چای خوری میخک
½ قاشق چای خوری نمک
¾ پیمانه کره
۲/۳ پیمانه شکر قهوه ای
۱/۳ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
۱ عدد تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
½ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری پوره کدو حلوایی
۱ و ¼ پیمانه شکلات چیپسی
ابتدا فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سپس داخل یک تاوه بزرگ ۲۰ سانتیمتری را چرب کنید و کنار بگذارید.
تمام مواد خشک (آرد، جوش شیرین، زنجبیل، دارچین، جوز هندی، نمک و میخک) را در ظرف بزرگی مخلوط کنید.
کره را داخل ظرف کوچکی روی حرارت متوسط ذوب کنید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و به شکر قهوه ای و شکر دانه ریز اضافه کنید و هم بزنید.
تخم مرغ و عصاره وانیل و در آخر پوره کدو را اضافه کنید و هم بزنید.
نیمی از مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. دوباره بقیه مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید.
شکلات های چیپسی را اضافه کرده و هم بزنید.
مواد را داخل تاوه بریزید.
به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که لبه های کیک ترد و روی کیک طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود.
سپس کیک را بیرون بیاورید و اجازه دهید سرد شود. سپس کیک را برش بزنید مقداری بستنی روی آن بریزید و میل کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه