آموزش طرز تهیه تارت خرمالو مخصوص شب یلدا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
بلندترین شب سال همراه است با دورهمیهای شیرین خانوادگی و یک دنیا تنقلات و خوراکیهای خوشمزه! اگر امسال شما میزبان هستید، تارت خرمالو یک گزینه فوقالعاده است که به راحتی میتوانید در خانه تهیه کنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه تارت خرمالو
۲ پیمانه آرد
۵۰ گرم شکر
دو و نیم قاشق غذاخوری پودر زنجبیل
۱ فنجان کره کاله (خرد شده)
۱ عدد تخم مرغ بزرگ
۴ عدد خرمالو
مواد لازم برای کرم پاتیسیر داخل تارت
یکسوم پیمانه آرد
۱ قاشق غذاخوری نشاسته
نصف پیمانه شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
۳ پیمانه شیر
۲ عدد تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری دارچین
طرز تهیه
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
داخل یک کاسه بزرگ، آرد را با شکر و یکونیم قاشق چایخوری زنجبیل مخلوط کنید و ورز دهید. کره را هم اضافه کنید سپس تخم مرغ را اضافه کرده و تا زمانی که مایه خمیری یکدستی حاصل نشده به مخلوط کردن ادامه دهید.
قالب کیک را کمی چرب کنید. خمیر را روی قالب به طوری که ۲ تا ۳ سانتیمتر از دیوارههای قالب را بگیرد با ضخامت نیم سانتیمتر پهن کنید. قالب را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
برای درست کردن کرم پاتیسیرتخم مرغها را با شکر و وانیل خوب بزنید تا سفید شوند. سپس شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
نشاسته را با یک قاشق آب سرد مخلوط و یکنواخت کرده و به مواد اضافه کنید. حالا آرد را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید. حتی لحظهای از آن غافل نشوید تا کمی غلیظ شود.
در آخر دارچین را اضافه کنید سپس از روی شعله بردارید و بگذارید تا کاملا سرد شود.
خرمالوها را به صورت حلقهای برش دهید. کرم پاتیسیر را داخل تارت بریزید و خرمالوها را روی آن بچینید. ظرف را دوباره به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا تارت خرمالو آماده شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه