آموزش طرز تهیه پنیر هالومی یا پنیر کبابی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
هالومی یا پنیر کبابی یک پنیر افسانهای و مورد علاقه آشپزی یونانی است. این پنیر از لحاظ بافت شبیه به موزارلا اما کمیشورتر است و چون با حرارت ذوب نمیشود، برای کباب کردن، سرخ شدن و سوخاری کردن فوقالعاده است. در صورت پخت، این پنیر بوی کباب و طعم ماهی اوزونبرون خواهد داد. با طرز تهیه پنیر کبابی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کباب کردن پنیر هالومی
۱ بسته پنیر کبابی یا هالومی کاله (خرید از دیجی کالا)
روغن زیتون به مقدار لازم
مواد لازم برای چاشنی پنیر کبابی
فلفل سیاه به مقدار لازم
برگ پونه یا برگ نعنا به مقدار لازم
۴ تا ۵ عدد گوجه فرنگی گیلاسی
سرکه بالزامیک به مقدار لازم
طرز تهیه پنیر کبابی یا هالومی
ابتدا پنیر کبابی را از بستهبندی خارج کنید. سپس آن را به قطعات مستطیلی برش دهید.
مواد لازم برای کباب کردن پنیر هالومی
۱ بسته پنیر کبابی یا هالومی کاله (خرید از دیجی کالا)
روغن زیتون به مقدار لازم
مواد لازم برای چاشنی پنیر کبابی
فلفل سیاه به مقدار لازم
برگ پونه یا برگ نعنا به مقدار لازم
۴ تا ۵ عدد گوجه فرنگی گیلاسی
سرکه بالزامیک به مقدار لازم
طرز تهیه پنیر کبابی یا هالومی
ابتدا پنیر کبابی را از بستهبندی خارج کنید. سپس آن را به قطعات مستطیلی برش دهید.
روغن زیتون را داخل تابه بریزید و تابه را روی حرارت بالا قرار دهید.
پنیر کبابیها را به وسیله حوله خشک کنید و داخل یک بشقاب قرار دهید. به وسیله یک قلمو هر دو طرف آن را به روغن زیتون آغشته کنید.
پنیرها را داخل تابه قرار دهید و هر طرف آن را به مدت 1 تا 2 دقیقه کبابی کنید.
آنها را داخل ظرف مناسب قرار دهید و کنار آن فلفل سیاه، سرکه بالزامیک، گوجه فرنگی گیلاسی و برگ نعناع سرو کنید.
نکات طرز تهیه
هنگامی که پنیر هالومی را داخل تابه روی حرارت قرار میدهید، شروع به دود کردن میکند. نگران نباشید. کافی است، پنجره را باز کرده و هود را روشن کنید.
پنیر هالومی در صورت حرارت نرم میشود، اما ذوب نمیشود. برای مطمئن شدن از بافت و پخته شدن آن میتوانید با یک چنگال بافت آن را تست کنید.
میتوانید برای چاشنی از فلفل قرمز و پاپریکا هم استفاده کنید.
پنیر هالومی را میتوانید در تهیه انواع سالاد، خوراک سبزیجات و حتی خورش استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه