آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه سوپ برش

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سوپ برش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
سوپ برش از چغندر، هویج، کلم و گوجه فرنگی تشکیل می‌شود و نه تنها خوشمزه است بلکه رنگ قرمز سیر آن روی میز غذا نظر همه را به خود جلب می‌کند. در عین حال این سوپ بسیار مقوی و رژیمی محسوب می‌شود.

مواد لازم برای تهیه سوپ برش

3 عدد چغندر (لبو) متوسط
2 عدد سیب زمینی متوسط
1 عدد پیاز متوسط
400 گرم لوبیا کنسروی
2 عدد برگ بو
10 فنجان آب
6 فنجان آب مرغ یا گوشت
1 کنسرو گوجه فرنگی
4 قاشق غذا خوری آب لیمو
نصف قاشق چایی خوری فلفل سیاه
1 قاشق غذا خوری شوید خرد شده
4 قاشق غذا خوری روغن
2 عدد هویج
نصف عدد کلم پیچ

طرز تهیه سوپ برش

در یک قابلمه بزرگ چغندرها را بپزید و روی حرارت متوسط به مدت یک ساعت قرار دهید تا چغندرها پخته و لبو شوند. لبوها را از آب بیرون بیاورید، کنار بگذارید و آب آن ها را نگه دارید.

سیب زمینی را پوست گرفته و به شکل مستطیلی خرد کنید، داخل آب لبو بریزید و بپزید تا نرم شوند.

هویج را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز را هم پوست بگیرید و خرد کنید. سپس آن‌ها را با روغن داخل ماهیتابه تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه‌ها را به ماهیتابه اضافه کنید و دوباره تفت دهید.

کلم را خرد کرده و داخل قابلمه حاوی سیب زمینی بریزید.

لبوها را به شکل نواری خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید.

آب مرغ یا گوشت، آب لیمو، برگ بو، فلفل و کنسرو لوبیا را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.

هویج، پیاز تفت داده شده و شوید را داخل سوپ بریزید و ۱۰ دقیقه بپزید تا جا بیفتد و تمام مواد نرم شوند.

سوپ را داخل ظرف مخصوص بریزید و خامه ترش را روی آن اضافه کنید.
طرز تهیه سوپ برش

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی