آموزش طرز تهیه زرشک پلو با مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ
۴ پیمانه برنج
۴ تکه مرغ
۱ عدد پیاز
۱ قاشق چایخوری نمک
۲ حبه سیر
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱ قاشق مرباخوری زردچوبه
۴ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده غلیظ
۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
۱ پیمانه زرشک
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شکر
۱۰۰ گرم خلال پسته
۵۰ گرم کره
زعفران دمکرده به میزان لازم
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ
ابتدا تکههای مرغ را خوب بشویید. سپس به تمام سطح مرغ نمک بزنید. یک قابلمه بردارید و مرغها را سرخ کنید.
مرغها را داخل یک بشقاب قرار دهید. حالا سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و داخل قابلمه با کمی زردچوبه روغن تفت دهید. رب گوجه، نمک، آبلیمو و فلفل را هم اضافه کنید. مواد را چند دقیقه تفت دهید تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود.
سس را از قابلمه خارج کنید. دوباره مرغها را بچینید و سس را روی آنها بریزید. سه تا چهار لیوان آب هم اضافه کنید. در قابلمه را ببندید تا سس جوش بیاد. بعد شعله را کم کنید تا مرغها کاملا پخته شوند و مقداری سس ته قابلمه باقی بماند.
وقتی غذا آماده شد، مقداری زعفران دم کرده روی مرغها بریزید و بعد از ۵ دقیقه شعله را خاموش کنید.
برنج را مثل همیشه درست کنید. زرشکها را به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید. سپس آبکش کرده و با مقداری کره و شکر تفت دهید. پس از این که زرشک سرخ شد، ۱ قاشق چایخوری زعفران دمکرده به آن اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید. به اندازه ۴ تا ۵ قاشق از برنج را داخل یک کاسه بریزید. سپس مخلوط زرشک و زعفران را با مقداری مغز پسته به کاسه اضافه کنید و هم بزنید.
طرز تهیه برنج کته
برنج سفید را داخل دیس بکشید. سپس با مخلوط برنج زعفرانی تزیین کرده و در کنار مرغ
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه