آموزش طرز تهیه آشنایی با سس شکلات های فندقی، دارک و کارامل سوربن . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
بستنی یکی از دسرها و خوراکیهای محبوب روزهای گرم تابستان است و طرفداران زیادی در اقشار مختلف جامعه دارد. علاوه بر طعم، ظاهر بستنی تاثیر بسزایی در انتخاب مصرفکننده دارد. تزیینات بستنی معمولا با سس شکلات، سیروپ میوهای، دراژه، میوههای تازه، ترافل و … انجام میپذیرد. تقریبا تمام مردم طعم شکلاتی را دوست دارند، به ویژه اگر همراه بستنی سرو شود.
سس شکلات فندقی
ترکیب شکلات با فندق یک طعم آشنا و دلخواه برای برای دوستداران شکلات است. مزیت رقابتی سس شکلات فندقی سوربن نسبت به دیگر رقبا، استفاده از فندق ممتاز در فرمولاسیون است که این موضوع سبب ایجاد مزه خوب سس شکلات فندقی شده است.
سس شکلات دارک
این روزها فواید مربوط به شکلات تلخ برای همه افراد آشکار شده است. بیشتر بودن درصد پودر کاکائو در فرمولاسیون شکلاتهای تلخ سبب پیدایش فواید شگفتانگیز مانند پیشگیری از بیماریهای قلبی، تنظیم فشار خون، تامین انواع ویتامینها و مواد معدنی شده است. با توجه به این که سس شکلات معمولا با بستنیهای وانیلی که شیرین هستند، سرو میشود طعم شیرینی تشدید میشود. برای کسانی که تمایل به مصرف بستنیهای کمشیرین دارند، سس شکلات دارک سوربن تولید شده تا علاوه بر طعم تلخ، فواید بینظیری را برای مصرفکننده به وجود بیاورد.
سس کارامل
کرم کارامل یکی از دسرهای پرطرفدار فرانسوی است و از آن جا که این طعم علاقهمندان زیادی دارد، سس کارامل سوربن تولید شده است تا نیازهای بازار را تامین کند. کاربرد سسهای سوربن روکش نمودن کیک، دسر و تاپینگ بستنی است. همچنین در گارنیش نوشیدنیهای گرم و سرد به کار میرود.
بستهبندی این محصولات با وزن ۸۰۰ گرمی بوده و نوع بستهبندی سبب سهولت هنگام کار میشود. بازار این محصولات در آبمیوه بستنی فروشیها، کافیشاپها و لوازم قنادی فروشیها است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه