آموزش طرز تهیه خورش فسنجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
خورش فسنجان یکی دیگر از خورشهای اصیل و شکیل ایرانی است که به قول معروف طرفداران دو آتیشه بسیاری دارد. این خورشت در نقاط مختلف کشور به صورت ملس، ترش و شیرین و با گوشت قلقلی، اردک و مرغ پخته میشود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک خورش فسنجان جا افتاده و عالی با مرغ را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
۱ عدد مرغ
۷۵۰ گرم مغز گردو
۳ عدد پیاز
۵ قاشق غذاخوری رب انار
۳ قاشق غذاخوری شکر
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه
تکههای مرغ را به مقداری نمک، فلفل و زعفران دم کرده آغشته کنید و در مقداری روغن تفت دهید.
پیازها را رنده کنید، یک قابلمه برداشته و آنها را با مقداری روغن تفت دهید سپس مقداری زردچوبه اضافه کنید.
گردوها را چرخ کرده وبعد از این که پیازها کمی طلایی و نرم شد، به قابلمه اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه رب انار را اضافه کرده و مجددا تفت دهید.
مرغها را به مخلوط پیاز و گردو اضافه کرده و چند لیوان آب را با مقداری زعفران روی مواد بریزید. در همین مرحله اگر اهل فسنجون شیرین هستید، شکر را اضافه کنید.
شعله را زیاد کنید تا آب خورش به جوش آید سپس شعله را ملایم کرده و در قابلمه را ببندید.
هر از چند گاهی خورش را هم زده و منتظر بمانید تا به مدت ۳ تا ۴ ساعت خورش جا افتاده و روغن بیاندازد.
نکات طرز تهیه
پخت فسنجان حدود ۵ تا ۶ ساعت طول میکشد، تا خورشت کاملا جا افتاده و روغن بیاندازد؛ بنابراین صبور باشید و اجازه دهید تا خورشت آرام آرام جا بیفتد.
به هیچ وجه مرغها را زودتر به خورش اضافه نکنید. چون ممکن است تا زمان جا افتادن خورشت، مرغها وا بروند.
هر از چند گاهی خورش را بچشید و به میزان ذائقهتان انداره رب انار را چک کنید.
بهتر است گردوها را چرخ کنید تا بیشتر روغن بیاندازند.
با اضافه کردن شکر، رنگ خورش مقداری تیرهتر میشود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه