آموزش طرز تهیه پودینگ دو رنگ (شکلاتی – زعفرانی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
یکی از خوشمزهترین و آسانترین انواع دسر پودینگها هستند. پودینگ یک دسر قدیمی فرانسوی الاصل است که انواع مختلفی دارد و به دلیل آسان بودن طرز تهیه آن، برای میهمانیها و مجالس بسیار مناسب است. بافت این دسر بسیار نرم و با قوام و غلیظ است. با طرز تهیه پودینگ دو رنگ با ما همراه باشید.
مواد لازم
۰ گرم نشاسته
۱۸۰ گرم شکر
یکونیم کیلو شیر پرچرب
۵۰ گرم خامه صبحانه
نصف قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری زعفران آب گرفته غلیظ
۸۰ گرم شکلات تختهای رنده شده
۱۵۰ گرم خامه فرم گرفته برای تزیین
۲ قاشق غذاخوری خلال بادام و پسته
طرز تهیه پودینگ دو رنگ
نشاسته را با کمی شیر حل کنید. شکر، مابقی شیر، کره و نمک را داخل یک قابلمه روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید سپس نشاسته حل شده را به آن اضافه کرده و منتظر بمانید تا مواد کمی بجوشند.
مواد را به دو نیم تقسیم کرده و در یک ظرف زعفران غلیظ آبگرفته شده را اضافه کنید.
شکلات تختهای را رنده کرده و به روش بنماری ذوب کنید سپس به مابقی مواد اضافه کرده و هم بزنید.
مجددا هر دو مایه زعفرانی و شکلاتی را به صورت جداگانه روی حرارت قرار دهید تا غلیظ و یکدست شوند.
ظرف مناسب دسر را انتخاب کرده و مایهها را به صورت لایهلایه یا جداگانه داخل ظرف بریزید.
ابتدا در ظرف مورد نظر دسر قهوهای را ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد سپس دسر زعفرانی را گرم کرده و روی دسر شکلاتی بریزید. میتوانید برای چند بار این کار را تکرار کنید.
مجددا دسر را داخل یخچال قرار دهید و با خلالهای پسته و بادام روی دسرها را تزیین کنید.
نکات طرز تهیه پودینگ
در روش بن ماری شکلات را داخل ظرف قرار داده و روی گرمای بخار آب قرار دهید تا کاملا آب شود.
نشاسته را حتما با مقدار کمی شیر حل کنید تا گوله نشود.
بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه