آموزش طرز تهیه دیپ گوشت و پنیر چیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
دیپ گوشت و پنیر چیلی، یکی از وسوسهانگیزترین انواع دیپ است. مواد اصلی این دیپ گوشت و پنیر هستند، بنابراین تردیدی در خوشمزگی آن وجود ندارد. دیپ گوشت و پنیر میتواند به عنوان یک میان وعده جذاب در دورهمیهای دوستانه و خانوادگی سرو شود. خوراکیها و غذاهای گرم و تند همیشه بین جوانان طرفدار دارند مخصوصا وقتی بخواهند چیزی بنوشند یا سرگرم بازی کردن شوند. اگر مایل باشید میتوانید به این دیپ، لوبیا هم اضافه کنید یا حتی لوبیا را جایگزین گوشت کنید تا غذای شما باب دندان گیاهخواران هم باشد. برای اضافه کردن طعم تند به غذا میتوانید از فلفل قرمزهای آماده یا سس قرمز تند استفاده کنید اما توصیه ما این است که سس این غذا را خودتان با ترکیب فلفل قرمز و چند ادویه دیگر درست کنید.
مواد لازم
پنیر خامهای ویلی: ۳۰۰ گرم (همزده در دمای اتاق)
ماست پر چرب: نصف فنجان
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم (بدون چربی)
سس گوجه فرنگی: ۳۰۰ گرم
سس تند: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر چدار: ۱۰۰ گرم (رنده شده)
طرز تهیه دیپ گوشت و پنیر چیلی
فر را با دمای ۳۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ، پنیر خامهای و ماست را با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا خوب به خورد هم بروند و نرم شوند. ترکیب خمیری ماست و پنیر را به طور یکدست کف یک ظرف گرد لبهدار پخش کنید و کنار بگذارید.
گوشت چرخ کرده را داخل یک ماهیتابه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. گوشت را بپزید، آن را به تکههای کوچک تقسیم کنید و تفت دهید تا خوب قهوهای شود و خام نماند. سس گوجه فرنگی، سس تند و ادویهجات تند را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
حرارت را کم کنید، روی ماهیتابه را بپوشانید و اجازه دهید ده دقیقه روی شعله بسیار پایین بماند تا طعمها خوب بیرون بیایند.
وقتی مواد چیلی حاضر شد، آن را به طور یکدست روی ترکیب پنیر و ماستی که کف ظرف ریخته بودید بریزید، سپس پنیر چدار رنده شده را روی لایه چیلی بریزید و ظرف را داخل فر قرار دهید.
دیپ گوشت و پنیر چیلی را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا با گرم شدن دوباره مواد پنیر آن به خوبی ذوب شود.
دیپ گوشت و پنیر لذیذ خود را گرم سرو کنید!
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه