آموزش طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
در مطالب قبلی راجع به پاناکوتا نوشته بودیم و طرز تهیه چندین دسر که با کمک آن تهیه میشود را نیز به شما آموزش دادیم. همانطور که قبلا گفتیم پاناکوتا یک پودینگ ساده است که با لبنیات غلیظ شده همراه ژلاتین تهیه میشود. در این مطلب میخواهیم طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ را در اختیارتان قرار دهیم.
مواد لازم:
۱ عدد پاناکوتا
۱۵۰ گرم شکلات تلخ (خردشده)
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
۱ عدد کیک اسفنجی آماده
۲ قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین
۲ قاشق سوپ خوری پودر کاکائو
۱ قاشق سوپ خوری پودر قهوه فوری
طرز تهیه
شکلات را درون یک ظرف بریزید و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود (روش بن ماری) سپس خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً یک دست شود سپس گاناش را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
کیک اسفنجی را برش ۲ سانتیمتری بزنید سپس روی آن را با لایه ای از گاناش بپوشانید.
کیک را داخل قالب کمربندی بگذارید و درون فریزر قرار دهید تا سرد شود.
پودر ژلاتین را به همراه یک چهارم پیمانه آب در ظرفی بریزید و هم بزنید سپس آن را روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود (روش بن ماری)
پاناکوتا را درون قابلمهای بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس ژلاتین را به آن بیافزایید و هم بزنید.
مخلوط پاناکوتا را به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید. یک قسمت را با پودر کاکائو مخلوط کرده، یک قسمت را به قهوه فوری آغشته کنید و قسمت آخر را بگذارید سفید بماند.
لایه سفید را روی کیک سرد شده بریزید و در فریزر قرار دهید تا ببندد سپس لایه قهوه را روی آن بریزید و مجدداً در فریزر قرار دهید. در آخر، لایه شکلاتی را بریزید و در فریزر قرار دهید تا کاملاً ببندد.
پاناکوتا را از فریزر بیرون آورید، آن را از قالب کمربندی جدا کرده، برش دهید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه