آموزش طرز تهیه موس کدو حلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
این بار میخواهیم طرز تهیه موس کدو حلوایی یا کدو تنبل که یک دسر خوشمزه، مجلسی و مقوی است را به شما آموزش دهیم اما قبل آن بد نیست راجع به خواص و فواید کدو حلوایی کمی صحبت کنیم.
جالب است بدانید زیر آن پوست کلفت و نارنجی کدو حلوایی دنیایی از خاصیت وجود دارد. این میوه منبع فوقالعادهای از بتاکاروتن و برای سلامت چشمها و پروستات مفید است همچنین خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد. عصارهی کدو تنبل به کاهش قند خون و تقویت سیستم ایمنی بدن و روده نیز کمک میکند؛ بنابراین اگر سیگار میکشید، کدو حلوایی را فراموش نکنید چون آنتی اکسیدانهای موجود در آن به سلامت ریه کمک زیادی میکنند.
طعم این میوه ممکن است باب میل بعضی از افراد نباشد؛ بنابراین به شما پیشنهاد میدهیم با تهیه این دسر خوشمزه از خواص کدو تنبل بی بهره نمانید.
مواد لازم
۴۰۰ گرم پوره کدو حلوایی
۴۵۰ گرم ماست
۴۵۰ گرم خامه قنادی سولیانو
۱۵ گرم پودر ژلاتین
یک پیمانه شیر کم چرب
یک پیمانه شکر
یکدوم قاشق چایخوری دارچین
یکچهارم قاشق چایخوری زنجبیل
یکچهارم قاشق چایخوری جوز هندی
طرز تهیه
در یک قابلمه یک پیمانه شیر را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید بلافاصله بعد از این که مخلوط شروع به بخار کردن کرد، اجازه جوشیدن به آن ندهید و قابلمه را یک رب کنار بگذارید تا خنک شود.
پوره کدو حلوایی، ماست، شکر، دارچین، زنجبیل و جوز هندی را در یک کاسه ریخته و با سرعت متوسط هم بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس خامه قنادی فرم گرفته سولیانو را اضافه کرده و کمی هم بزنید.
همزمان که همزن با سرعت پایین روشن است، مخلوط شیر گرم را اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
مواد را حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا موس کدو حلوایی کاملا بسته شود. وقتی دسر بسته شد، روی آن را با خامه و دارچین تزیین و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه