آموزش طرز تهیه ساندویچ گریلی پارما چیکن آلفردو سولیکو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
ساندویچ گریلی پارما چیکن یک غذای کامل و خوشمزه است و یک غذای جذاب برای کودکان به حساب میآید. اما قبل از اینکه به طرز تهیه این ساندویچ خوش طعم بپردازیم و آن را در اختیار شما قرار دهیم بهتر است بدانیم پارما چیست؟
پارما به گروهی از خانواده محصولات سولیکو گفته میشود که از گوشت خالص بدون چربی همراه با ادویهجات و چاشنیها تهیه شدهاند. پارما چیکن دارای پروتئین با قابلیت جذب بیولوژیکی بالا است و آماده سازی آن بسیار سریع و آسان است و زمان شما را ذخیره میکند همچنین میتوانید از آن برای تهیه انواع ساندیچ، سالاد و پیتزا استفاده کنید و از طعم جدید و خوب آنها لذت ببرید.
مواد لازم:
۲۰۰ گرم پارما چیکن سولیکو
۵۰ گرم کره
۴ قاشق غذا خوری خامه
۵ عدد قارچ متوسط
۱۰۰ گرم پنیر پیتزا
نان تست
جعفری به میزان لازم
سیر به میزان لازم
نمک، فلفل و سایر ادویه جات به میزان دلخواه
طرز تهیه
در ابتدا قارچها را در اندازه دلخواه برش دهید و آنها را در مقداری روغن تفت دهید.
درون یک ظرف دیگر کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود سپس خامه را به آن اضافه کنید و بعد از آن سیر و پنیر پیتزا را نیز اضافه کنید و روی همان حرارت ملایم هم بزنید تا مخلوطتان نرم و یک دست شود.
پارما چیکن سولیکو را به صورت رشتههای نازک برش دهید و به همراه قارچ سرخ شده، مقداری نمک، فلفل و جعفری به مواد اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
در نهایت مواد تهیه شده را بین دو عدد نان تست قرار دهید و در ساندویچ ساز گریل کنید.
بعد از اینکه آنها از ساندویچ ساز خارج کردید به ظرف سروتان منتقل کنید و به سلیقه خودتان تزیین کنید و نوش جان بفرمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه