آموزش طرز تهیه شربت زعفران . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
با نزدیک شدن به فصول گرم تابستان، بدن ما به دلیل تعرق بالا، آب زیادی را از دست میدهد. همان طور که در مقالههای قبل توضیح دادیم، کمآبی بدن منجربه مشکلات زیادی از جمله سر درد، افسردگی شدید، غلظت خون، خستگی، خشکی پوست و غیره میشود. اگر نوشیدن زیاد آب در این فصول برای شما دشوار است، بهتر است به جای مصرف آب، شربتهای مختلف را در برنامه غذایی خود قرار دهید. یکی از بهترین شربتهایی که به شما پیشنهاد میدهیم، شربت زعفران است. که علاوه بر رفع عطش، خواص بسیار زیادی نیز دارد.
مواد لازم:
نصف قاشق غذاخوری زعفران ساییده شده
۳ قاشق غذاخوری گلاب
نیم لیتر آب
شکر به میزان لازم
طرز تهیه
آب را داخل یک قابلمه ریخته و روی شعله قرار دهید تا به دمای جوش برسد. شعله را کم کنید، شکر را به آب اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کامل حل شود.
بعد از این که شکر کامل در آب حل شد، زعفران خیس خورده را به مخلوط شکر وآب اضافه کرده و خوب هم بزنید. در ادامه گلاب را نیز اضافه کنید و شربت را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا قوام پیدا کند.
قابلمه را از روی حرارت بردارید، بعد از این که شربت خنک شد، آن را در ظرفی مناسب ریخته و درون یخچال قرار دهید.
هر زمان که مایل بودید شربت بنوشید، یکچهارم لیوان شربت را با آب خنک مخلوط کرده و نوش جان کنید.
اگر مایل بودید میتوانید از تخم شربتی یا خاک شیر نیز برای تهیه این شربت استفاده کنید تا هم ظاهر شربت زیباتر و هم خواص آن بیشتر شود. برای این کار اگر از تخم شربتی استفاده میکنید، آن را از قبل خیس کنید تا لعابدار شود سپس به شربت اضافه کنید. اگر از خاک شیر استفاده میکنید، آن را خوب بشویید تا تمام سنگها و ذرات ریز جدا شود، سپس داخل شربت بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه