آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

آرد 3 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
شیر یا ماست 1/2 لیوان
روغن مایع 3 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری
وانیل‏ 1/8 قاشق چای خوری
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

مواد لازم برای شهد خاگینه:
آب
۱ پیمانه
شکر
۱ پیمانه
زعفران دم کرده
۱ قاشق مربا خوری
گلاب
۱ قاشق سوپ خوری
آبلیمو
۱ قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای شهد خاگینه:

آب 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
زعفران دم کرده 1 قاشق مربا خوری
گلاب 1 قاشق سوپ خوری
آبلیمو 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

1-تخم مرغ+وانیل رو یک مقدار با چنگال میزنیم.

2-ماست+بکینگ پودر و به تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از اینکه خوب با هم مخلوط شدن روغن مایع رو هم اضافه میکنیم.

3-حالا در مرحله آخر آرد و کم کم اضافه میکنیم تا اندازه ای که به دست نچسبه.بعد روی خمیر و با کیسه فریزرمیپوشونیم میذاریم تو آشپزخونه تا ۱ساعتی بمونه و استراحت کنه.

4-روی تخته کارمون خمیر وبه کمک وردنه باز میکنیم و با قالب گرد در ۳سایز بزرگ+متوسط+کوچیک قالب میزنیم.

5-روی خمیرو با چاقو چهاریا پنج برش میزنیم بعد ۳تا خمیر و روی هم میذاریم وتو روغن داغ سرخشون میکنیم….بعد هم روی دستمال میذاریم تا روغن اضافیش گرفته بشه بعد میاندازیم تو شهد ولرم چند دقیقه ای بمونه تا شهد به خورد خاگینه بره…

6-برای درست کردن شهد خاگینه:آب+شکر رو روی حرارت میذاریم تا غلیظ بشه بعد زعفران+گلاب+آبلیمو و اضافه میکنیم بعد از اینکه یک جوش زد از روی حرارت برمیداریم(نوش جان)
طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی