آموزش طرز تهیه باقلوا یزدی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۹۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 15 نفر
نشاسته گل (1 لیوان سرخالی)
ماست پرچرب (نصف لیوان)
آرد (2 ق غ)
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۱ قاشق چای خوری
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
۱/۲ قاشق چای خوری
مواد لازم برای شربت:
شکر ۱ لیوان سرخالی
آب ۱/۳ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
زعفران حل شده کمی
آبلیمو ۱/۲ قاشق چای خوری
گلوکز مایع ۱/۲ قاشق غذا خوری
هل ۳-۴ دانه
مواد لازم لواش باقلوا
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
روغن مایع ۳ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق مربا خوری
شیر ۱ استکان
کره ۱۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم
گلاب به مقدار لازم
آرد سفید به مقدا لازم
طرز تهیه
۱-مرحله اول (: مایه داخل باقلوا):
۲-پودر بادام یا پسته را با پودر قند و هل، خوب مخلوط کنید و آن را نگه دارید
۳-مرحله دوم ( شربت باقلوا)
۴-شکر را با آب مخلوط کنید و روی آتش بگذارید. زمانی که جوش آمد و کمی غلیظ شد.
۵-گلاب را اضافه کنید و پس از چند جوش شربت را از روی اجاق بردارید. از صافی رد کنید و نگه دارید تا در زمان لازم از آن استفاده کنید
۶-مرحله سوم ( لواش باقلوا) :
۷-بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کنید.
۸-روغن و زرده های تخم مرغ را مخلوط کنید.
۹-شیر را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
۱۰-آرد را الک کنید و کم کم به مایع موجود اضافه کنید تا جایی که خمیرحاصله به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و بگذارید یک الی ۲ ساعت بماند.
۱۱-مرحله چهارم : آماده سازی باقلوا
۱۲- خمیر گلولهای به اندازه یک نارنگی بردارید، به وسیله وردنه آن را کاملا نازک کنید.
۱۳-جعبهای فلزی (یا ظرفی که قابل استفاده در فر باشد ) را انتخاب کنید و خمیر را کف آن پهن کنید.
۱۴-لواش دوم را به همین ترتیب پهن کنید و روی لایه اول لواش قرار دهید؛ سپس مایع میان باقلوا که محتوی بادام یا پسته است را روی ۲ لایه خمیر پهن کنید و با دست کاملاً فشار دهید. سپس با دست کمی گلاب را روی لایه های مواد بپاشید.
۱۵-مجددا یک لواش دیگر را باز کنید، با وردنه خوب نازک کنید و روی مواد قرار دهید. سپس کنارههای اضافی خمیرهای لواش را با کارد جدا کنید و کل مواد را به صورت لوزی یا مربع برش دهید.
۱۶-کره را داغ کنید و روی شیرینی بریزید .
۱۷-پس از آنکه کره کاملاً جذب شیرینی شد، جعبه باقلوا را در قسمت پائینی فری که قبلا با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه گرم شده، قرار دهید و سپس۱۰ الی ۱۵ دقیقه ، شیرینی را در پنجره بالایی قرار دهید تا روی باقلوا طلایی رنگ شود
۱۸-پس از خارج کردن باقلوا از فر، شربت تهیه شده را کم کم روی آن بریزید تا کاملاً جذب شیرینی شود. بگذارید شیرینی سرد شود.
۱۹-در صورت تمایل می توانید مجددا کمی شربت به تدریج روی باقلواها بریزید.
سایر نکات
برای سرخ كردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده كنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه