آموزش طرز تهیه بلوچیز برگر: چیزبرگر با طعمی جدید . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
شاید یکی از طرفداران چیزبرگر باشید ولی از طعم تکراری آن خسته شده باشید. اگر حدس ما صحیح است، حتما عاشق این دستور پخت بلوچیزبرگر خواهید شد. هم آسان است و سریع، هم خوشمزه و متفاوت. در ادامه همراه کتاب کاله باشید.
مواد لازم:
۹۰۰ گرم گوشت چرخ کرده سرشانه گاو
۹۰۰ گرم گوشت چرخ کرده کمر گاو
نصف پیمانه آرد سوخاری
ربع پیمانه سس استیک (طرز تهیه در پایین)
۳ تخم مرغ بزرگ
۱.۵ قاشق چایخوری نمک
سه چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
۸ تا ۱۰ نان برگر
۲۳۰ گرم بلوچیز
خیار شور، گوجه فرنگی، پیاز و کاهو به مقدار لازم
طرز تهیه سس استیک
در یک کاسه با اندازه مناسب «نیم پیمانه سس کچاپ، یک قاشق غذاخوری شکر قهوهای، ۴ چکه سس تند قرمز، ۲.۵ قاشق غذاخوری سس سویا، یک قاشق غذاخوری سس خردل، یک قاشق غذاخوری آب سیب، و یک سر انگشت نمک و فلفل سیاه» را مخلوط کرده و تند هم بزنید طوری که سس نهایی یکدست باشد.
مراحل تهیه بلوچیزبرگر
با استفاده از یک چنگال و طور با دقت فراوان گوشتها، آرد سوخاری، سس استیک، تخممرغها، نمک و فلفل را مخلوط کنید ولی له نکنید. وقتی مخلوط یکدست شد، برگرها را در اندازهای که مناسب میدانید، شکل دهید. قبل از شروع راهنمای پخت حرفهای همبرگر را بخوانید تا اشتباهات رایج را انجام ندهید.
یک گریل یا فر را آماده کنید و به دمای مناسب پخت برسانید. سپس یک طرف برگرها را برای ۴ دقیقه روی دمای متوسط آن بپزید. وقتی خوب پخته شدند، آنها را برگردانید و طرف دیگرشان را هم ۳ دقیقه بپزید. در آخر آنها را به بشقاب منتقل کرده و با فویل آلومینیومی بپوشانید تا گرم بمانند چون چند دقیقه بعد به سراغشان بر میگردیم.
نانها را از وسط برش زده و داخل هر کدام را به مدت ۱ دقیقه روی گریل یا تابه بگذارید تا خوب تُرد شوند.
حالا میتوانید کف نانها را با پیاز و کاهو پر کنید، سپس برگر را روی آن بچینید و یک لایه متوسط بلوچیز روی آنها بگذارید. در آخر روی آن را با خیارشور و گوجه تزئین کنید و با نان ببندید. غذای شما آماده سِرو است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه