آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه پاتاتاس براواس؛ سیب‌زمینی تنوری به سبک اسپانیایی‌ها!

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پاتاتاس براواس؛ سیب‌زمینی تنوری به سبک اسپانیایی‌ها! . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
این روزها سیب‌زمینی سرخ شده در منوی بسیاری از رستوران‌ها جای خود را به سیب‌زمینی تنوری داده است. پاتاتاس براواس هم یک نوع سیب‌زمینی تنوری به سبک اسپانیایی است که با سس گوجه‌فرنگی تند و سس مایونز سیردار درست می‌شود. این سیب‌زمینی را می‌توانید به عنوان پیش غذا یا اصلی سرو کنید.

مواد لازم:

۳ قاشق غذاخوری روغن‌زیتون
۱ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غداخوری سرکه انگور
۱ و نیم قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی تند
۱ و نیم قاشق چایخوری پاپریکا
۱ یا ۲ عدد حبه سیر له شده

طرز تهیه

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید. سیب‌زمینی‌ ها را پوست بکنید، به تکه‌های پنج سانتی تقسیم کنید و روی سینی فر بچینید. سپس روی آن‌ها دو قاشق روغن زیتون و نمک بریزید و حدود 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب نرم و قهوه‌ای شوند.

تا سیب‌زمینی‌ ها در فر آماده شوند رب گوجه فرنگی را با سرکه و سس تند و پاپریکا در یک کاسه با هم مخلوط کنید. در یک کاسهء دیگر سس مایونز، سیر و یک قاشق چایخوری روغن زیتون را مخلوط کنید. (هر دو سس را می‌توانید چند روز قبل درست کرده و در یخچال نگه دارید.)

وقتی سیب‌زمینی‌ ها پخته شدند، ده دقیقه آن‌ها را در دمای اتاق رها کنید، سپس سس گوجه را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مخلوط را به یک بشقاب منتقل کنید و سس مایونز را به صورت زیگزاگ روی آن بریزید. تا سرد نشده نوش جان کنید!
طرز تهیه پاتاتاس براواس؛ سیب‌زمینی تنوری به سبک اسپانیایی‌ها!

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی