آموزش طرز تهیه سینه مرغ گریل شده با پنیر بلوچیز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
سینه مرغ گریل شده با پنیر بلوچیز غذای ساده و سرشار از پروتئینی است که میتوانید تنها در 25 دقیقه آن را آماده کنید. پنیر بلوچیز، سرشار از کلسیم، فسفر و مواد معدنی است. این پنیر نرم فرانسوی، بافتی شبیه به پنیر کوزهای ایران دارد و با عطر تندی که دارد، میتواند طعم غذای شما را متفاوت کند. این غذای ساده را تهیه کنید و از چشیدن طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
سس مایونز: یک چهارم پیمانه
خامه ترش: یک چهارم پیمانه
پنیر بلوچیز: ۷۵ گرم
جعفری ساطوری شده: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: ۲ قاشق چای خوری
سینه مرغ: ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه سس این غذا، مایونز، خامه ترش، بلوچیز خرد شده، آب لیمو ترش، جعفری، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود.
حالا هریک از سینههای مرغ بدون استخوان را از طول به ۳ یا ۴ قسمت نازک برش بزنید و با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.
تابه نچسب یا تابه گریل را روی حرارت گرم کنید. کمی روغن زیتون در آن بریزید. سینه مرغ را در تابه بیندازید و تفت دهید تا کاملاً بپزد. سینه مرغ را می توانید در دستگاه گریل برقی هم آماده کنید.
حالا سینههای مرغ آماده شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس بلوچیز که آماده کردهاید سرو کنید.
بد نیست بدانید که یک کیلوگرم از پنیر بلوچیز، به اندازه ۹ تا ۱۰ کیلوگرم شیر تازه گاو ارزش غذایی دارد و در کنار سینه مرغ کم چرب و سرشار از پروتئین، غذای کاملی به نظر میرسد.
اگر شما به ناراحتیهای مربوط به دستگاه گوارش دچار هستید، میتوانید این غذا را به عضوی ثابت از منوی هفتگیتان تبدیل کنید. چراکه سینه مرغ، غذایی سبک است که به سادگی هضم میشود و پنیر بلوچیز هم از مواد غذایی است که به سلامت دستگاه گوارش کمک میکند.
پس در صورت دچار بودن به بیماریهای گوارشی، با خیال راحت سینه مرغ گریل شده با پنیر بلوچیز را تهیه و میل کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه