آموزش طرز تهیه دسر مشکوفی برای افطار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
شیر 2 لیوان
نشاسته گل 4 قاشق غذا خوری
شکر5 قاشق غذا خوری
کره 1 قاشق غذا خوری
وانیلکمی
گلاب 1 قاشق غذا خوری
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه
1-شیر سرد و نشاسته و شکر رو با هم داخل قابلمه مخلوط کنین و هم بزنین تا نشاسته کاملا در شیر حل شود
2-وقتی نشاسته حل شد قابلمه رو روی شعله گاز بزارین و هم بزنین تا کمی غلیظ بشه
3-کمی غلیظ شد وانیل و کره رو به مخلوط اضافه کنین و آنقدر هم بزنین تا غلظتش از فرنی کمی بیشتر بشه
4-در اخر گلاب رو اضافه کنین(گلاب رو اخر اضافه کنین که بوش از بین نره) و اگه مشکوفی به غلظت دلخواه رسید خاموش کنین
5-من نصفشو داخل یه قالب ریختم مابقی مواد رو با کمی زعفرون مخلوط کردم و داخل یه قالب دیگه ریختم
6-قالب رو اگه کمی چرب کنین بهتره بزارین یخجال چند ساعت بمونه تا خودشو بگیره بعد از قالب بیرون بیارین و نوش جان کنین
سایر نکات
مشکوفی رو میتونین قالبی در نیارین و مثل فرنی داخل ظرف هم بریزین در اون صورت میتونین کمی از غلظتش کمکنین و یک قاشق از نشاسته رو کمتر بریزین یعنی سه قاشق نشاسته بریزین
و اینکه میتونین داخلش پودر کاکائو هم بریزین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه