آموزش طرز تهیه رنگینک مجلسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
خرما بدون هسته 30 عدد
آرد سفید 1/2 لیوان
آرد نخودچی 1/2 لیوان
بیسکویت پتی بور 5 عدد
گردو پودر شده 1/2 لیوان
دارچین 1 قاشق غذا خوری
گلاب 2 قاشق غذا خوری
پودر نارگیل به مقدار لازم
پودر قند 2 قاشق غذا خوری
روغن 1 لیوان
پودر پسته به مقدار لازم
طرز تهیه
1-آرد سفید نیم لیوان، آرد نخودچی نیم لیوان قاطی کردم، با کمی روغن تفت دادم، کمی گلاب و دارچین ریختم توش
2-بعد نصف موادمو ریختم کف قالبم، گذاشتم توی فریزر، تاکمی ببنده، بعد خرماها رو هسته شو در آوردم له کردم،
3-به صورت گرد کف دستم پهن کردم.. مثل کیک گرد، به صورتی که بخوای کیک خامه گذاری کنی، من یه لایه گرد خرما گذاشتم روش پودر گردو پودر پسته وپودر بیسکویت پتی بور و کمی پودر قندوپودر نارگیل میریزم، لایه لایه، تاقالبم پر شد،فشرده کردم
4-دقت کنید لایه های خرما به دیواره قالب نچسبه..چون باید مواد آردی بره دیواره رو بگیره و دوباره از مایع آردیم ریختم روش، دوساعت گذاشتم فریزر، آماده شد، قالب حتما باید سیلیکونی باشه… راحت از قالب در میاد….برش داده . وباچای سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه