آموزش طرز تهیه حلوا مجلسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
طرز تهیه برای 2 نفر
آرد گندم 2 پیمانه
آرد برنج 1/2 پیمانه
روغن جامد 12 قاشق غذا خوری
روغن مایع 12 قاشق غذا خوری
کره 50 گرم
مواد لازم شربت :
شکر
۲ پیمانه
آب
۲ پیمانه
گلاب
۱/۳ پیمانه
زعفران دم کرده
۴ قاشق غذا خوری
مواد لازم شربت
شکر2 پیمانه
آب 2 پیمانه
گلاب 1/3 پیمانه
زعفران دم کرده 4 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا آرد گندم را روی شعله ی ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا جایی که رنگ آرد قهوه ای روشن شود در این مرحله آرد برنج رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا رنگ آرد کمی تیره تر شود .
2-در این مرحله آرد رو از روی حرارت برداشته و الک کنید و دوباره داخل ظرف منتقل کنید در این مرحله کره را اضافه کرده و مخلوط کنید بعد روغن جامد را اضافه کرده مخلوط کنید و بعد روغن مایع رو اضافه کرده و هم بزنید ، مرتب هم بزنید تا جایی که به رنگ دلخواه برسید .
3-در مرحله ی آخر یک ملاقه از شربتی که آماده کردید داخل مخلوط آرد و روغن بریزید سریع هم بزنید یکدفعه شربت رو نریزد ملاقه ملاقه بریزید و مرتب هم بزنید تا جایی که شربت تمام شود وقتی همه ی شربت رو اضافه کردید مرتب هم بزنید تا جایی که حلوا وسط ظرف جمع شود در این مرحله حلوا آماده شده .
4-تهیه شربت : شکر و آب رو در ظرف ریخته و روی شعله قرار دهید وقتی شکر آب شد گلاب و زعفران رو اضافه کنید ۵ دقیقه صبر کنید شعله رو خاموش کنید ، نیاز نیست زیاد روی حرارت بمونه .
سایر نکات
دلیل اینکه نباید یکدفعه شربت رو داخل آرد و روغن بریزید اینه که آرد گلوله نشه .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه