آموزش طرز تهیه حلوای کاسه اصیل شیرازی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد برنج 2 لیوان
آرد سفید 1 لیوان
آب 1 پیمانه
گلاب 1 پیمانه
زعفران دم کرده به مقدار لازم
شکر 1/4 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
طرز تهیه
1-ابتدا شکر را با گلاب و آب روی شعله گاز گذاشته تا شکر حل شودسپس زعفران دم کرده را اضاف کرده و زیر گاز را خاموش میکنیم.
2-آرد ها رو الک کرده و در ماهیتابه نسوز ریخته و چند دقیقه بو میدهیم تا جاییکه فقط بوی خامی آرد برود
3-روغن رو روی آرد ریخته و میگذاریم تا آرد در روغن چند دقیقه سرخ شود
4-شربت را در ماهیتابه ریخته و هم میزنیم تا حلوا یک تکه شود مواظب باشد حلوا خشک نشود.
5-در آخر روی حلوا دم کنی گذاشته و ده دقیقه میگذاریم تا دم بکشد.
6-حلوا را تا داغ است در ظرف سرو کرده و تزیین میکنیم نوش جان
سایر نکات
در صورت دلخواه میتوان در حلوا استفاده کرد. من برای پیمانه از لیوان ساده دسته دار استفاده میکنم.چنانچه مقدار بیشتری از حلوا میخواهید دستور را چند برابر کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه