آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه فالوده محلی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه فالوده محلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 10 نفر

نشاسته گل 700 گرم
آب 1.5 لیتر

طرز تهیه

1-ابتدا نشاسته را در آب ریخته و با همزن برقی دو دقیقه هم میزنیم تا جایی که نشاسته کاملا در آب حل شود. مطمئن شوید هیچ مقدار از نشاسته ته نشین نشده باشد.

2-حالا مواد را درون قابلمه ریخته و روی شعله با حرارت زیاد می گذاریم تا کمی سفت شود. در این مرحله مدام با قاشق چوبی مواد را هم میزنیم تا ته نگیرد و گلوله گلوله نشود.

3-بعد شعله را کم کرده و حدود بیست تا سی دقیقه مدام هم میزنیم. مراقب باشید مواد فالوده ته نگیرد.

4-حالا مواد فالوده خودش را جمع کرده و به حالت خمیری در می آید و رنگش کمی از سفید به کرم تغییر می کند.

5-برای آماده کردن رشته های فالوده از درجه ریز چرخ گوشت یا دستگاه پرس استفاده می کنیم. یک ظرف بزرگ از آب کاملا سرد را زیر چرخ گوشت قرار می دهیم.

6-مواد فالوده را داغ داغ در چرخ گوشت می ریزیم تا به صورت رشته ای درون ظرف آب سرد قرار بگیرند.

7-حالا باید آب فالوده را دائما عوض کنیم تا فالوده از داغی بیفتد و سرد شود.

8-با اضافه کردن شهد و مغز پسته و گردو فالوده آماده ی سرو است. نوش جان?

سایر نکات

۱. شهد را با افزودن آب، شکر و گلاب تهیه کنید. میزان مواد بستگی به ذائقه خودتان دارد.
۲. شهد را یکباره به تمام فالوده اضافه نکنید. فقط به فالوده ای که میخواهید سرو کنید شهد اضافه کنید.
به این ترتیب فالوده ها مدت زمان بیشتری خوب و تازه باقی می مانند.
طرز تهیه فالوده محلی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی