آموزش طرز تهیه خاگینه قالبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 18 نفر
تخم مرغ 3 عدد
ماست3 قاشق غذا خوری
آرد 3 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
زعفران به مقدار لازم
روغن 2 قاشق غذا خوری
مواد شهد
شکر 1.5 لیوان
آب 1 لیوان
گلاب 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-تخم مرغ را با همزن دستی هم بزنید.
2-سپس ماست و روغن را اضافه کرده و هم بزنید.
3-بعد آرد و پکینگ پودر و وانیل را اضاف کنید و هم بزنید در آخر کار زعفران را اضافه کنید تا رنگش زرد شود.
4-در قالب های کوچک سیلیکونی از مواد ریخته و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه میگذاریم تا بپزد.۵
5-وقتی خاگینه ها پخت از فر در می آوریم و شکر و آب را روی حرارت گاز میگذاریم وقتی شکر در آب حل شد گلاب را اضافه کرده و زیر گاز را خاموش میکنیم.
6-از شهد آماده شده روی خاگینه ها ریخته و میگذاریم تا ده دقیقه بماند و شهد را جذب کند.
7-سپس از شهد خارج کرده و در ظرف مورد نظر گذاشته و سرو میکنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه