آموزش طرز تهیه خرما نخودچی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
خرما 1.5 پیمانه
آرد نخودچی 1پیمانه
کره 1/2پیمانه
پودر هل 1 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذا خوری
پودر نارگیل و کنجد به مقدار لازم
طرز تهیه
1-هسته خرماها رو خارج کنید. آردنخودچی رو با کره روی حرارت کمی تفت بدید تا بوی برشته شدن آرد نخودچی بلند شود
2-سپس دارچین و پودر هل و خرماها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تامواد یک دست شود سپس از روی حرارت بردارید و پودر کاکایو بزنید تا رنگ زیبایی پیداکند.
3-سپس با قالب یا توپکی درست کنید و در پودر نارگیل یا کنجد بغلتونید…نوش جان
سایر نکات
لازم نیست پوست خرماهارو دربیارید.
پودرکاکایو رنگش رو عالی میکنه میتونید استفاده نکنید.
اگه هنگام تفت دادن کره و آردنخودچی هنوز نیاز به کره بود اضافه کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه