آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه حلوای بادام (هندی)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه حلوای بادام (هندی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۷۰دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

روغن نارگیل 1/4 فنجان
پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
شیر (یا آب) 1/2 فنجان
شکر 1/2 فنجان
زعفران کمی
بادام ((از شب قبل خیس خرده )1/1/2 فنجان
آب 2 فنجان

طرز تهیه

1-بادام ها رو که یک شب در آب خیس خورده پوست می گیریم .

2-بادام ها رو با آب در مخلوط کن کاملا” له می کنیم.

3-بادام له شده رو داخل تابه گودی روی حرارت ملایم می گذاریم.

4-مرتب هم می زنیم تا آب تبخیر شود و بادام به صورت خمیر در بیاد : (حدود ۱۲-۱۳ دقیقه)

5-به ترتیب شکر، شیر و روغن رو اضافه می کنیم و بعد از هرکدوم کمی حلوا رو هم می زنیم و تا ۲۰ دقیقه میگذاریم حلوا بپزه.

6-وقتی حلوا سفت شد و چسبندگی پیدا کرد زعفران و هل رو اضافه می کنیم.

7-مواد رو خوب مخلوط می کنیم و حلوا رو در یک ظرف چرب شده پهن می کنیم و میگذاریم سرد بشه وقتی کاملا” سرد شد به شکل دلخواه برش می زنیم.

سایر نکات

به جای روغن نارگیل میشه از کره هم استفاده کرد و کمی پودر نارگیل به مخلوط اضافه بشه
طرز تهیه حلوای بادام (هندی)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی