آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه حلوای بادام (هندی)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه حلوای بادام (هندی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۷۰دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

روغن نارگیل 1/4 فنجان
پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
شیر (یا آب) 1/2 فنجان
شکر 1/2 فنجان
زعفران کمی
بادام ((از شب قبل خیس خرده )1/1/2 فنجان
آب 2 فنجان

طرز تهیه

1-بادام ها رو که یک شب در آب خیس خورده پوست می گیریم .

2-بادام ها رو با آب در مخلوط کن کاملا” له می کنیم.

3-بادام له شده رو داخل تابه گودی روی حرارت ملایم می گذاریم.

4-مرتب هم می زنیم تا آب تبخیر شود و بادام به صورت خمیر در بیاد : (حدود ۱۲-۱۳ دقیقه)

5-به ترتیب شکر، شیر و روغن رو اضافه می کنیم و بعد از هرکدوم کمی حلوا رو هم می زنیم و تا ۲۰ دقیقه میگذاریم حلوا بپزه.

6-وقتی حلوا سفت شد و چسبندگی پیدا کرد زعفران و هل رو اضافه می کنیم.

7-مواد رو خوب مخلوط می کنیم و حلوا رو در یک ظرف چرب شده پهن می کنیم و میگذاریم سرد بشه وقتی کاملا” سرد شد به شکل دلخواه برش می زنیم.

سایر نکات

به جای روغن نارگیل میشه از کره هم استفاده کرد و کمی پودر نارگیل به مخلوط اضافه بشه
طرز تهیه حلوای بادام (هندی)

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی