آموزش طرز تهیه شیر برنج شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
خلال بادام به مقدر لازم
خلال پسته به مقدر لازم
آب 3-4 لیوان
نمک به مقدر لازم
شکر 1-2 لیوان
کاکائو تخته ای به مقدر لازم
پودر کاکائو 2 قاشق مربا خوری
برنج 2 لیوان
شیر 1/5 لیتر
پودر به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا برنج را با مقدار كمی نمك به مدت حداقل ۲ساعت خیس كنید.سپس آن را با آب و كمی نمك و روغن بپزید.
2-.وقتی برنج تقریبا پخت خلال بادام و نیمی از خلال پسته را به همراه شیر و پودر کاکائو و شکر مخلوط شده را به آن اضافه می کنیم و می جوشانیم تا شیر برنج جا بیفتد.
3-سپس روی آن را با كاكائو تخته ای و خلال پسته و پودر نارگیل تزیین كرده و در ظرف های کوچک سرو می کنیم.
سایر نکات
این غذا را هم به عنوان دسر و هم به عنوان غذایی خوشمزه برای كودكان میتوانید طبخ كنید
در صورت تمایل به جای پودر كاكائو فقط كاكائو تخته ای بریزید
بهتر است این غذا را آن قدر بپزید كه برنج كاملا له شود
در صورتی كه وقت مناسب دارید خلال بادام و پسته را در خانه تهیه كرده و 2شب داخل شكر و گلاب بخوابانید تا خوشمزه و خوش عطر شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه