آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه حلوای دورنگ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه حلوای دورنگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 14 نفر

آرد ۳ پیمانه
پودر نشاسته ۱ پیمانه
کافی میت ۱ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۳ پیمانه
پودر پسته ۱ پیمانه
زعفران آب کرده ۱ قاشق سوپ خوری
پودر هل ۱ قاشق مربا خوری

مواد لازم برای شربت :

شکر ۲.۵ پیمانه
آب ۱.۵ پیمانه

طرز تهیه

1-آرد را در تابه‌اي بزرگ ريخته، روي حرارت ملايم بگذاريد و با قاشق چوبي مرتب هم بزنيد تا بدون سوختن آرد، بوي خامي آن گرفته شود. دقت كنيد كه آرد نبايد رنگش تيره شود.

2-وقتي بوي آرد بلند شد، پودر نشاسته را به تابه اضافه كنيد. حالا مخلوط آرد و نشاسته را به مدت سه دقيقه تفت دهيد.

3-پودر هل و كافي‌ميت را اينجا اضافه كرده و تابه را از روي حرارت برداريد. مواد را با هم مخلوط كرده و الك كنيد.

4-در قابلمه يا شير جوشي كوچك روغن و كره را ريخته، روي حرارت بگذاريد تا كره آب‌شده و با روغن مخلوط شود. حالا از روي حرارت برداريد.

5-مخلوط كره و روغن را به مواد خشك الك‌شده اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا حلوا يكدست و يكنواخت شود.

6-شكر را در آب حل كرده و روي حرارت بگذاريد تا جوشيده و شربت آماده شود. شربت غليظ‌شده را از روي حرارت برداريد تا كمي خنك شود.قالب موردنظر را آماده كنيد. كف و ديواره‌هاي قالب را با كيسه فريزر بپوشانيد.

7-شربت سردشده را كم‌كم به مايه حلوا اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد تا حلوا آماده شود.نيمي از حلواي آماده‌شده را در قالب ريخته و روي آن را صاف كنيد. پودر پسته را روي لايه اول حلوا بريزيد و پهن كنيد.

8-زعفران را به نيمه ديگر حلوا اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد. بعدآن‌ را در قالب بريزيد و با پشت قاشق آن را صاف و يكدست كنيد.

9-روي حلوا را با نايلون بپوشانيد و قالب را به مدت چهار ساعت در يخچال بگذاريد. بعد از اين مدت قالب را بيرون آورده و حلوا را با كمك نايلون از قالب بيرون آورده، برش زده و در ظرف بچينيد.
طرز تهیه حلوای دورنگ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی