آموزش طرز تهیه دسر هویج آجیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای نفر
بادام و پسته به مقدار لازم
زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
کشمش 1 قاشق چای خوری
کره قاشق
هل 4 عدد
شکر 1 لیوان
هویج رنده شده 3 لیوان
طرز تهیه
1-هویج ها را بشویید و پوست بکنید سپس هویج های پوست کنده را درشت رنده کنید ؛ داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
2-هویج های رنده شده را داخل ماهیتابه بریزید و حدود ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا آب هویج کشیده شود سپس شکر و زعفران را به هویج اضافه نمایید ، حرارت را ملایم کنید و هم بزنید تا شکر جذب هویج شود.
3-به مدت ۱۰ دقیقه شکر و هویج را تفت دهید سپس کره و هل کوبیده را اضافه کنید ، ۱۰ دقیقه دیگر با حرارت ملایم تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید و کشمش ، بادام ، پسته و … را اضافه کنید ، دسر هویج را در ظرف بریزید و سرو کنید ( بهترین گزینه همراه با این دسر بستنی است ).
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه