آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه حریره بادام

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه حریره بادام . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 1 نفر

پودر بادام 3 قاشق سوپ خوری
عسل 1 قاشق
آرد برنج 1 قاشق

طرز تهیه

1-طرز تهیه پودر بادام

2-ابتدا بادام‌ها را در آب ریخته، یك تا دو ساعت زمان می‌دهیم، سپس پوست قهــوه‌ای بادام را از آن جدا می‌كنیم.

3-بخش سفید بادام را به دو صورت می‌توان پودر كرد. بادام خیس را نمی‌توانیم آســـیاب كنیم، زیرا خــــمیر می‌شود، پس به وسیله یك الك ریزدانه بادام را پودر می‌كنیم

4-راه دوم این است كه بـــادام‌ها را روی بخاری یا شوفاژ قرار دهیم تا یك روز بماند و خشـــك شود، بعد بادام را با وسایل در دسترس مثل آسیاب پودر می‌كنیم.البته بهتر است ۲عدد قند هم درون آسیاب بیندازید.

5-طرز تهیه حریره

6-در ظرفی مناسب و ترجیحا غیر تفلون پودر بادام، آرد برنج، عسل و مقداری آب را مخلوط و روی حرارت قرار می‌دهیم و شعله را زیاد میكنیم تا مواد به جوش بیایند

7-وقتی مواد جوشید شعله را بسیار ملایم كرده و مرتب هم میزنیم تا حریره غلیظ شود.

سایر نکات

این غذا خیلی زود میسوزد حواستان باشد مرتب آن را هم بزنید
اگر دوست دارید به جای آب از شیر استفاده كنید
بهتر است بادام ها را از شب داخل آب و شكر و گلاب خیس كنید تا خوشمزه تر شوند.
طرز تهیه حریره بادام

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی