آموزش طرز تهیه شُله شیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
نمک به مقدار لازم
گلاب 1/2 پیمانه
آب 3 لیوان
شیره انگور 1/5 لیوان
شیر 1 لیتر
برنج 2 لیوان
طرز تهیه
1-ابتدا برنج را می شوییم و حد اقل ۳ساعت خیس میكنیم .سپس با سه لیوان آب و مقدار خیلی کمی نمک می گذاریم تا بپزد و نرم شود.
2-سپس شیر را اضافه می کنیم و همراه گلاب می گذاریم تا بجوشد و جا بیفتد.
3-در آخر، شیره را اضافه می کنیم و می گذاریم که شعله به آرامی بجوشد و غلیظ شود. سپس شله را در ظرف های کوچک بریزید و سرو کنید.
سایر نکات
1)این غذا به صورت سرد سرو میشود.
2)در صورت تمایل به جای شیره انگور از شیره خرما استفاده كنید ولی توجه داشته باشید كه دسر شما را تیره میكند.
3)بهتر است بعد از پخت مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا به صورت قالبی مورد استفاده باشد.
4)در صورت تمایل برای تزیین مقداری كشمش و گردو روی شله بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه