آموزش طرز تهیه حلوای محلی نثار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 12 نفر
زعفران سائیده 1 قاشق چای خوری
کره 1 لیوان
گلاب 1/2 لیوان
پودر قند 4 لیوان
آرد 4 لیوان
طرز تهیه
1-زعفران سائیده را با چند قاشق آب مخلوط کنید و حدود ۱۰ دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد
2-سپس با پودر قند و گلاب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3-آرد را داخل قابلمه و روی حرارت ملایم قرار دهید
4-و مرتب هم بزنید تا بوی خامی ارد گرفته شده و آرد ترد و طلایی شود ( حدود ۳۰ – ۴۰ دقیقه زمان لازم است ) ، مرتب باید هم بزنید تا آرد ته نگیرد.
5-پس از اینکه آرد طلایی شد کره آب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید تا کره جذب آرد شود سپس از روی حرارت بردارید
6-و مخلوط گلاب زعفرانی را به ان اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حلوا یکدست شود ( باید سریع انجام دهید تا حلوا سرد نشود ).
7-حلوای آماده را در ظرف بریزید و به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید و با خلال پسته و پودر نارگیل و … تزئین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه