آموزش طرز تهیه یخمک کیوی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
1-درون قابلمهای آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط آنها را جوش آورده سپس از روی حرارت برداشته و خوب هم بزنید تا شکر آن کاملا حل شود. بگذارید شربت تهیه شده خنک شود.
۲
2-کیویها را پوست کنده، به قطعات کوچک درآورده، سپس درون دستگاه غذاساز آنها را به صورت پوره درآورید.(دو پیمانه پوره).
۳
3-شربت، پوره کیوی و ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو را درون دستگاه غذاساز ریخته و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
۴
4-پوره را درون ظرف کم عمقی ریخته و آن را درون فریزر به مدت ۲ ساعت قرار دهید.
۵
5-برای پوره کردن بهتر است از دستگاه بستنیساز استفاده کنید در غیر این صورت میتوانید مخلوط یخزده را دوباره درون دستگاه غذاساز مخلوط کرده و درون فریزر قرار دهید تا یخمک بافت نرمتری داشته باشد.
سایر نکات
کیویهای رسیده را برای تهیه این دسر انتخاب کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه