آموزش طرز تهیه مسقطی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم 10 نفر
نشاسته 1 پیمانه
کره 40 گرم
آب 4 پیمانه
شکر 1/5 پیمانه
خلال بادام 1/2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
طرز تهیه
1-نشاسته و آب را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا نشاسته حل شود.
2-این مخلوط را از صافی رد کنید، سپس نشاسته حل شده را روی حرارت بگذارید. مرتب هم بزنید تا گرم شود.
3-شکر را اضافه کنید. زمانی که شکر حل شد، خلال بادام و گلاب را اضافه کنید. باز هم به هم زدن ادامه دهید تا مایه غلیظ شود و جای قاشق روی آن شیار ایجاد کند.
4-کره را اضافه کنید. هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
5-مسقطی را در ظرفی که چرب کردید بریزید ۱ ساعت داخل یخچال قرار داده تا خودش رو بگیرد بعد برش بزنید و سرو کنید.
سایر نکات
میتوانید زعفران هم استفاده کنید البته در حین پخت مسقطی
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه