آموزش طرز تهیه مسقطی انار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم بر ای 4 نفر
شربت انار و پودر گردو به مقدار لازم
شکر به مقدار لازم
پودر نشاسته 2 قاشق
آب انار خالص 1 لیوان
طرز تهیه
1-آب انار نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی شود.
2-این مخلوط را در قالب دلخواه ریخته و بعد داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
3-سپس آن را از قالب برگردانید و با شربت انار و پودر نارگیل یا خلال پرتقال تزئین کنید.
4-در صورت تمایل می توانید دانه انار هم داخل مسقطی بریزید.
5-برای درست کردن شربت انار، آب انار و با مقدار دلخواه شکر بجوشانید تا غلیظ شود. شربت خوش طعم و گوارایی به دست می آید.
سایر نکات
نکته اول: شما با این دستور ساده می توانید انواع مسقطی های میوه ای را تهیه کنید.
نکته دوم: میزان شکر بستگی به ذائقه شما و طعم آب انار دارد. ممکن است بخواهید مسقطی شیرین، ملس یا ترش درست کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه