آموزش طرز تهیه خاگینه ی هویج (۲) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
تخم مرغ 2عدد
مغز گردو خرد شده 1 قاشق غذا خوری
هویج رنده شده 2 قاشق غذا خوری
قارچ 2 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده 2 قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه و آویشن به مقدار لازم
روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-قارچ و فلفل دلمه ای را در اندازه ی ریز خرد کنید
2-تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و با چنگال یا همزن خوب هم بزنید
3-همه ی مواد را به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید
4-نمک وزرد چوبه و آویشن را هم اضافه کنید
5-روغن را در تابه بریزید ورو اجاق بگذارید تا گرم شود
6-مایه ی خاگینه را در تابه بریزید تا پف کند. وقتی یک طرف آن طلایی شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه