آموزش طرز تهیه گداخته با ارد برنج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
گردو 100 گرم
بادام درختی 100 گرم
بادام هندی 100 گرم
پسته 100 گرم
فندق 100 گرم
کنجد 100 گرم
پودر نارگیل 100 گرم
خرما خارک 100 گرم
آرد برنج 1 پیمانه
نبات 500 گرم
زعفران به مقدار لازم
روغن حیوانی یا کنجد به مقدار لازم
هل 1 قاشق غذا خوری
آب 2 پیمانه
طرز تهیه
1-ابتداآردبرنج راتفت میدیم تابوی خامیش گرفته بشه بعدروغن رابه اندازه ای که آردازحالت جامددربیادوشل بشه اضافه میکنیم ودوباره تفت میدیم تارنگش طلایی بشه سپس مغزیجات که شامل گردو،بادام درختی،بادام هندی،پسته ،فندق،کنجد،نارگیل،خرماخارک راآسیاب میکنیم
2-مغزیجات آسیاب شده رابه آرداضافه میکنیم ودوباره باآردتفت میدیم نبات راباآب وزعفران که داشتیم میگذاریم روی حرارت تانبات حل بشه فقط درحدحل شدن نبات کافیه پودرهل راهم به شربت اضافه میکنیم
3-بعدازحدودنیم ساعت که مغزیجات تفت خوردشربت آماده رابه مواد اضافه میکنیم وخوب موادراهم میزنیم وحرارت راکم میکنیم تاگداخته ی ماغلیظ بشه وجابیفته
سایر نکات
درصورتی که دوست داریدمغزیجات موقع خوردن زیردندان حس بشه مغزیجات راخیلی پودرنکنیداین دسرفوق العاده مقوی وخوشمزه ای هست وبعدازدرست کردن تاچندروزمیتونیدتوی ظرف دردارشیشه ای توی یخچال نگه داری کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه