آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه مسقطی شیری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه مسقطی شیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

نشاسته 2 پیمانه
شکر 1/4 پیمانه
شیر 2 پیمانه
آب 2 پیمانه سرخالی
کره 100 گرم
زعفران دم کرد به مقدار لازم
هل و گلاب به مقدار لازم

طرز تهیه

1-نشاسته رو داخل آب میریزیم و هم‌میزنیم‌تا حل بشه. آب نباید داغ باشه. چون نشاسته ها گلوله میشن.

2-بعد از اینکه نشاسته کاملا حل شد، اون رو روی شعله میگذاریم و شیر رو بهش اضافه میکنیم. کمی هم میزنیم.

3-شکر ، کره، کمی پودر هل ، داخلش میریزیم. مدام باید هم بزنیم تا وقتی نشاسته شروع به سفت شدن کرد، یک دست بشه.

4-در صورت تمایل زعفران دم کرده بهش اضافه کنین. اما خب من ترجیح دادم نریزم. تا مشخص بشه که شیریه. وقتی شروع به سفت شدن کرد، دائم هم بزنین تا یک دست و یک شکل بشه. بعد شعله رو سرعت خاموش میکنیم.

5-ظرف پیرکسی رو کمی چرب میکنیم و مسقطی رو داخلش میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم. برای ۲ساعت میگذاریم داخل یخچال، و بعد از دو ساعت با چاقو برش میدیم و به ظرف سرو انتقال میدیم.

سایر نکات

1-میتونین به جای کره از روغن‌جامد هم‌استفاده کنین.
2-هل رو میتونین حذف کنین و حتی به جاش از ۲قاشق گلاب استفاده کنین.
3-بعد از اینکه شکر رو ریختین و هم‌زدین، با انگشت شیرینیشو تست کنین.
طرز تهیه مسقطی شیری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی