آموزش طرز تهیه حلوا بحرینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 7 نفر
نشاسته 1 لیوان
شکر 3 لیوان
آب 6 لیوان
گلاب 1 لیوان
روغن 1 ۱ لیوان
پودر هل 1 قاشق غذا خوری
خلال بادام 1/2 لیوان
رنگ خوراکی (اختیاری) به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا شكر را در قابلمه تفلون روى حرارت ميگذاريم تا به صورت تكه تكه دربياد ولى كامل آب نشه بعد نشاسته با آب كه در ظرفی مخلوط كرديم اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا نشاسته خوب پخته بشه
2-بعد گلاب و هل كه مخلوط كرديم اضافه ميكنيم و هم ميزنيم به مدت يك ربع بعد رنگ دلخواه اضافه ميكنيم
3-خوب هم ميزنيم به مدت يه ربع و بعد روغن اضافه ميكنيم و دوباره هم ميزنيم البته از اول شعله گاز بايد بلند باشه وبعد مغز بادام و گردو ويا پسته ويا هر مغزى كه دارى ميتونى استفاده كنى و بعد ده دقيقه حلواى ما آماده است مدت پخت اين حلوا كلاً يك ساعت است ،
4-بعد در قالب ریخته.. و یک ساعت در یخچال گذاشته… و در ظرف سرو بر میگردانیم و ب دلخواه تزیین کرده و نوش جان کنید
سایر نکات
1- نشاسته پودری…اندازه ها، دقیق….. لیوان دسته دار فرانسوی پیمانه است..
2-اونقدر باید هم زده بشه در یک جهت…. تا کشدار بشه……
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه