آموزش طرز تهیه خرماگرم کاکائویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 20 نفر
خرما 250 گرم
آرد سفید یا نخودچی 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/3 پیمانه
پودر دارچین 1 قاشق مربا خوری
پودر کاکائو تیره 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1-آرد رو با روغن تفت می دیم تا رنگ آرد طلایی بشه …
2-خرما (رو که از قبل هسته شو گرفتیم) و پودر دارچین رو به آرد اضافه می کنیم (رو شعله کم گاز) و خوب مخلوط می کنیم تا آرد و خرما یک دست بشه .
3-حرارت رو خاموش میکنیم و پودرکاکائو هم اضافه میکنیم . این مخلوط رو می گزاریم کنار تا خنک بشه.
4-پس از خنک شدن اون رو تو دستمون گرد می کنیم(قلقلی می کنیم) و در کنجد می غلطونیم(به جای کنجد می شه از پودر نارگیل یا پودر پسه استفاده کنیم) و حالا آمادس تا نوش جان کنیم.
سایر نکات
نکته*۱:مثل من هرمدلی دوست داشتین میشه دربیارید
نکته*۲:اگه چسبندگی داشت هنگام شکل دادن با روغن کمی دستتون رو چرب کنید.
نکته*۳:حواستون باشه در حد یک دست شدن رو حرارت بمونه اگه با حرارت زیاد و ندت زمان زیادی بمونه سفت میشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه