آموزش طرز تهیه راحت الحلقوم با پولکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
پولکی 1 پیمانه
نشاسته 3 قاشق غذا خوری
آب جوش 1 پیمانه
گلاب 2 قاشق غذا خوری
روغن 2 قاشق غذا خوری
پودر هل یا وانیل نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-پولکی توی تابه میریزیم، آب جوش و گلاب هم بهش اضافه میکنیم و میذاریم روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا پولکی ها کاملا آب بشن.
2-بعد نشاسته اضافه کرده و حدود ۱۵ دقیقه( با شعله ملایم ) هم میزنیم تا مواد غلیظ بشن(اگه شعله زیاد باشه مواد زود غلیظ میشن و طعم خامی نشاسته توی راحت الحلقوم احساس میشه)
3-روغن و هل هم اضافه میکنیم.شعله رو خاموش کرده و ده دقیقه صبر میکنیم تا مواد یه کمی سرد بشن.
4-بعد از مواد برداشته و توی دست گلوله میکنیم ؛ بعد میزنیم تو پودر نارگیل و در نهایت، وسطشون یه تیکه گردو میذاریم و یه ذره فشار میدیم که گردو توی راحت الحلقوم فرو بره.
سایر نکات
1- کیفیت نشاسته ها فرق داره، به خاطر همین ممکنه مقدار بیشتر یا کمتری اب احتیاج داشته باشین..حواستون باشه که غلظتشو تنظیم کنید
2-من از چند مدل پولکی که یه مدلش نعنایی بود استفاده کردم؛ به خاطر همین تو پولکی آب شده یه کم سبزی هست ولی تو طعمش تاثیری نداشت.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه