آموزش طرز تهیه فالوده کرمانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
نشاسته 1 پیمانه
آب سرد 5 پیمانه
گلاب یا عرق نعنا 1 پیمانه
شکر (برای شهد) 1 پیمانه
آب (برای شهد) 1 پیمانه
طرز تهیه
1-نشاسته را در یک لیوان آب سرد حل کنید
2-چهار لیوان باقی مانده آب را روی شعله بگذارید تا بجوشد
3-یک لیوان آب وشکر را جداگانه روی حرارت بگذارید تا بجوشد و قوام پیدا کند
4-نشاسته حل شده را در آب جوش بریزید و روی شعله به مدت یک ربع مداوم هم بزنید تا خامی آن گرفته شود و وسط ظرف جمع شود
۵
5-در ظرفی مخلوط آب و یخ درست کنید و نشاسته پخته شده را از صافی رد کرده تا روی آب و یخ بریزد
6-شهدآماده شده و گلاب یا عرق نعنا را اضافه کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه