آموزش طرز تهیه دسر فرنی پسته ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
شیر 3 پیمانه
شکر 1 پیمانه
نشاسته ذرت 4 قاشق غذا خوری
گلاب 1/4 پیمانه
خامه صبحانه 200 گرم
پودر پسته 2 قاشق غذا خوری
شیر یا آب 1/2 پیمانه
پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری سرخالی
طرز تهیه
1-ابتدا شکر و شیر ونشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید تا مواد کمی غلیظ بشه .
2-و بعد بهش پودر ژلاتین رو که در نصف پیمانه شیر یا آب به روش بنماری حل کردین اضافه کنید
3-و بعد از روی جرارت بردارین و بهش پودر پسته و گلاب اضافه کنید و اجازه بدین تا کاملا خنک بشه
4-و بعد بهش خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
5-و بعد داخل قالب چرب شده بریزید و بدارید یخچال حدود ۷ ساعت بمونه تا کاملا سفت بشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه