آموزش طرز تهیه خوراک مرغ پرتقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
مرغ 2 قطعه
آب پرتقال (حتما طبیعی) 2.5 لیوان
زعفران (آبکرده و غلیظ) 2 قاشق غذا خوری
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
آرد ذرت 1 قاشق مربا خوری
پوست پرتقال (خلال شده وتلخی گرفته 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا مقداری کره در تابه ریخته و بعد از گرم شدن قطعه های شسته و خشک شده مرغ را در آن سرخ میکنیم تا کاملا برشته شود.
2-پرتقال را صاف کرده و به مرغ اضافه میکنیم و زیر شعله را کمی زیاد میکنیم تا آب پرتقال به جوش بیاید.بعد از جوشیدن شعله را بسیار ملایم کرده و درپوش ظرف را قرار میدهیم و اجازه میدهیم مرغ بپزد.
3-وقتی مرغ نیم پز شد زعفران آبکرده را ضافه کرده و دوباره درپوش ظرف را قرار میدهیم.نیم ساعت آخر پخت ،خلال پوست پرتقال را اضافه میکنیم.
4-در نهایت آرد ذرت را با۲قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط میکنیم و به مرغ اضافه کنیم.
5-آبلیمو ،نمک و فلفل را هم اضافه میکنیم و ۵تا۱۰دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم و در ظرف مورد نظر میریزیم و سرو میکنیم.
سایر نکات
حتما از آب پرتقال طبیعی برای تهیه این غذا استفاده کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه